Inšpirácie
Inšpirácie
Nábytok na mieru
Nábytok na mieru
Doručenie vlastnou prepravou
Záruka vrátenia peňazí do 14 dní
infolinka 0918 425 521
Kontakty
16.Mar.2018

Poschodová posteľ - ako si vybrať?

Poschodová posteľ - ako si vybrať?

Spánok je dôležitý pre deti i dospelých, preto je dôležité vybrať správnu posteľ. ERA nábytok Vám ponúka veľa typov a modelov postelí, takže každý si u nás nájde niečo pre seba a svoju rodinu. V tomto článku vám poradíme ako správne vybrať poschodovú posteľ.

Rozprávkový svet dieťaťa

 

Myslím, že každý z nás v detstve sníval o tom, že spí v poschodovej posteli. Všetko, čo bolo potrebné, bolo len niekoľko kusov dosiek a matrace, aby detská fantázia vytvorila svoj jedinečný svet. V súčasnej dobe vyrábané modely nejakým spôsobom realizujú tieto detské predstavy a vytvárajú originálny kútik pre naše deti. Okrem rebríka sa pridá maľovaný motív a posteľ nadobudne rôzne zaujímavé stvárnenia, napr. vo verzii hasičského auta. Takéto priateľské miesto pre spánok, povzbudí každé dieťa, dokonca aj také, ktoré sú zvyknuté spať so svojimi rodičmi.

 

Poschodová posteľ - ako si vybrať?

Praktické a pohodlné

 

Častý problém pri usporiadaní nábytku je malá obytná plocha. Existuje niekoľko spôsobov, ako napriek tomu urobiť miestnosť priestrannú a umožňujúcu vám voľne sa pohybovať. Jedným z takýchto riešení je poschodová posteľ. Čoraz častejšie sa môžete stretnúť s metódou, ktorá pozostáva z umiestnenia miesta na spanie "na prvom poschodí", zatiaľ čo pod matracom je voľný priestor na hranie a iné. Najčastejšie je to písací stôl, ale každý si môže individuálne vybrať nábytok podľa svojich potrieb. Eranábytok vám ponúka veľa nápadov na zariadenie akéhokoľvek priestoru, vďaka nášmu e-shopu je výber nábytku jednoduchý a čo je najdôležitejšie, je to možné "na jednom mieste".

 

 

Veľa obyvateľov a len jedna detská izba?

 

V prípade, že je viac obyvateľov, obyčajné postele sú nepraktické a zbytočne zaberajú priestor. Poschodové postele s miestom spánku na poschodí a aj v dolnej časti sú ideálne pre veľké rodiny, ale aj pre študentské byty. Jedna poschodová posteľ vám umožní spánok niekedy až pre 3 osoby, napríklad inštaláciou dvojitého matraca na spodku postele. Tiež študenti oceňujú takéto riešenie, pretože v ich prípade - čím viac ľudí v byte, tým lacnejší je prenájom.

 

Ako môžete vidieť, poschodová posteľ nie je prežitkom a vďaka jej moderným vyhotoveniam si stále získava nových priaznivcov. Je to dobrý spôsob, ako usporiadať miestnosť tak, aby bola priestranná a nevytvárala ilúziu neporiadku. Pozývame vás do nášho obchodu do sekcie poschodové postele, kde každý má možnosť nájsť svoju ideálnu posteľ, ktorá bude praktická a jedinečná.