Inšpirácie
Inšpirácie
Nábytok na mieru
Nábytok na mieru
Doručenie vlastnou prepravou
Záruka vrátenia peňazí do 14 dní
infolinka 0918 425 521
Kontakty
07.Dec.2017

Aký štýl bývania sa k vám hodí najviac?

Aký štýl bývania sa k vám hodí najviac?

Ako každý druh dizajnu, aj ten interiérový podlieha určitým trendom, ktoré sa veľmi často striedajú. Umenie, akým je dizajn ponúka množstvo variácií a štýlov pre každého užívateľa podľa vlastnej potreby a jedinečného charakteru osobnosti.

Ste praktická osoba a každý kúsok vo vašej miestnosti má svoj účel? Alebo ste intuitívny typ, ktorý nakupuje nové doplnky podľa meniacej sa nálady? Možno ste dizajnový guru sledujúci najnovšie trendy.

 

Dizajn bytu odzrkadľuje životný štýl svojho majiteľa, prezrádza skryté túžby a mení sa s meniacim sa životom svojho užívateľa. Osobnosť a štýl, ktoré skrýva váš obytný priestor je práve štýl vášho vnútorného svetu. Poďte sa s nami pozrieť na niekoľko takýchto štýlov a zistiť, ktorý vám je najbližší.

Ruka v ruke s prírodou

 

Prírodný alebo naturálny štýl bývania ide ruka v ruke s láskou k prírode. V naturálnom interiéri prevažujú materiály ako drevo, koža, kameň, bavlna alebo hodváb, ktoré sú ladené tón v tóne so zemitými prírodnými farbami. Preto sú drevené stoličky alebo stoly ,,must have“ nábytkom každého prírodného dizajnu.

 

Ak chcete bývať v naturálnom štýle, prírodné materiály a farby nestačia. Nevyhnutnou podmienkou je ekologická stránka produktov a výrobných procesov, ktoré sú šetrné k prírode. Preto, ak chcete bývať ,,natur“, nezabudnite predovšetkým na ekologickú stránku vášho životného štýlu.

 

Mini je nové maxi

 

Preplneným miestnostiam už dávno odzvonilo a na scénu prišiel jednoduchý, ale o to viac sofistikovanejší minimalistický štýl bývania. Futuristické a geometrické tvary, nadčasovosť, praktickosť a vzdušnosť sú prívlastky, ktoré s presnosťou charakterizujú spomínaný ,,menej je viac“ štýl.

 

Ústredným prvkom je biela, ktorá dodáva priestoru čistotu a svetlosť. Opakom môže byť ladenie do čiernej alebo šedých odtieňov. Prevládajúce materiály ako plast, sklo, kovy alebo lesklé materiály sú dôvodom nadčasového vzhľadu. Tento štýl je skvelou voľbou pre všetkých moderných ľudí, ktorí žijú rušné a často meniace sa životy. Minimalistické nábytky sa dokážu rýchlo stransformovať do nových štýlov, ak na to práve máte chuť a náladu.

 

 

Bohémsky štýl

 

Každý bohémsky štýl potrebuje svojho bohéma, ktorý sa o svoje dielo bude starať s patričnou gráciou. Invenčnosť a nekonvenčnosť bezpochyby zapadajú do tohto typu bývania. Bohémovia robia veci tak, aby využili plný potenciál života. Neodriekajú si a nehanbia sa za svoju osobnosť alebo chute.

 

Rovnako to platí aj pre ich štýl. Kombinujú nekombinovateľné, využívajú prvky v miestnosti podľa svojich potrieb a nálad. Doplnky ladia k svojmu osobitému vnútornému životu, ktorý je ich mantrou a presvedčením.

 

 

Buďte aj vy bohémom vo svojom príbytku, bez ohľadu na to, aký štýl si zvolíte. Užívajte si možnosti, ktoré vám daný priestor ponúka a nebojte sa experimentovať.