Inšpirácie
Inšpirácie
Nábytok na mieru
Nábytok na mieru
Doručenie vlastnou prepravou
Záruka vrátenia peňazí do 14 dní
infolinka 0918 425 521
Kontakty
23.Mar.2018

Ako zdobiť stôl na Veľkú noc?

Ako zdobiť stôl na Veľkú noc?

Veľká noc je zvláštny čas strávený v spoločnosti ľudí, ktorí sú k nám najbližšie. Ak chcete zdôrazniť jej osobitný charakter, postarajte sa o správny interiérový dizajn. Najprv pripravte príslušné dekorácie a veľkonočné doplnky a začnite so zdobením sviatočného stola. Veľkonočný stôl môžete zdobiť dizajnovými vázami, figúrkami, veľkonočnými obrúskami či maľovanými vaječnými škrupinami. Nezabudnite na kvety, ktoré zvýraznia povahu sviatkov a oživia veľkonočné obdobie.

Veľkonočné aranžovanie.

 

Minimalistické a vkusné ozdoby na veľkonočných stoloch zvýraznia príjemnú domácu atmosféru. Zdôraznite prázdninovú náladu výberom správneho zdobenia vášho interiéru. Jarné akcenty vo forme čerstvých kvetov a drevín budú fungovať skvele. Samozrejmosťou sú veľkonočné vajíčka, trendom pre tento rok sú jednofarebné v kombinácii dvoch pastelových farieb, čokoládové zajace sa pokúste nahradiť vtipnými dizajnovými, napríklad z dreva alebo iného prírodného materiálu. Farebné vankúše, uteráky, rôzne stuhy a obrúsky umocnia celú atmosféru jarných sviatkov. Pri výbere týchto ozdôb a doplnkov nezabudnite zachovať konzistenciu farby a prispôsobiť ich interiéru.

 

Jedáleň a obývačka sú ústredným miestom každého bytu a zohrávajú jednu z najdôležitejších úloh počas rodinných osláv a sviatkov. Celá rodina sedí okolo stola, aby sa stretla a spoločne zdieľala sviatočné jedlo. Rozkladací stôl poskytne pre všetkých hostí dostatočný priestor a môžu si tak vytvoriť pohodlné prostredie. Takže všetky ostatné dekorácie a doplnky už len zdôraznia slávnostnú atmosféru. Biely obrus s jemnou výšivkou bude vyzerať veľmi pekne. Servítky s veľkonočným motívom a maľovanými kvetmi zdôrazňujú jedinečnosť Veľkej noci.

 

Ako zdobiť stôl na Veľkú noc?

Farby veľkonočných dekorácii.

 

Sviatky jari spájame s bielymi, žltými a zelenými farbami. Tieto farby budú vždy prvoradé pri výbere veľkonočných ozdôb a dekorácií. Ak však chcete vyskúšať mierne odlišnú farbu, skúste pastelovú farbu. Napríklad ružová alebo modrá. Ak je váš byt v škandinávskom štýle a v tomto štýle si želáte aranžovať aj stôl, zvoľte farbu bielej, šedej alebo hnedej. Tieto neutrálne farby dokonale zdôrazňujú škandinávsky charakter interiéru. Nezabudnite na čerstvé kvety. Najčastejšie vyberané kvety na ozdobenie veľkonočného stola sú narcisy, hyacinty a tulipány. Tieto kvety umocnia atmosféru a oživia stolové dekorácie.

Ako zdobiť stôl na Veľkú noc?