Inšpirácie
Inšpirácie
Nábytok na mieru
Nábytok na mieru
Doručenie vlastnou prepravou
Záruka vrátenia peňazí do 14 dní
infolinka 0918 425 521
Kontakty
15.Apr.2018

Rozprávková detská izba

Rozprávková detská izba

Svet dieťaťa je pestrý a bohatý na rôzne dobrodružstvá, preto miestnosť v ktorej trávi svoj deň by mala mať presne tie isté vlastnosti. Nábytok ERA vám dáva možnosť vytvoriť jedinečný kútik, kde sa každé dieťa bude cítiť ako v rozprávke. Tentokrát predstavíme dômyselné a predovšetkým praktické riešenia pre detskú izbu

Čisté a veselé

 

Maskoty a hračky sú detskými pokladmi, ale zároveň aj obťažovaním rodičov. Zábava je na chvíľu, čistenie a upratovanie tu bude navždy. Zaujímavým riešením by mohlo byť naaranžovanie praktickej komody alebo skrine s čo najviac úložnými priestormi, ktorá bude pestro a zábavne namaľovaná. V prípade chlapca to môže byť s príbehom z automobilového športu, a pre dievča s motívom rozprávkovej víly. Najlepšie je prispôsobiť detský nábytok miestnosti a obľúbenému rozprávkovému príbehu vášho dieťaťa, ktorý bude vyzerať ako "môj". Takýto nábytok pre deti býva zvyčajne priestranný, takže sa do neho zmestí veľa hračiek a čo viac, robí čistenie oveľa jednoduchšie. Každé dieťa ľahko zvládne vkladanie a vyberanie hračiek, takže sa pomaly naučí zodpovednosti a nezávislosti. Odporúčame vám aby ste to nechali na svoje deti, čo časom zabezpečí veľa spokojnosti a radosti rodičov zo svojich potomkov.

 

Rozprávková detská izba

Farby, farby a ešte raz farby ...

 

V detskej izbe nie je priestor na nudu a je známe, že čím viac sa pracuje na zmysloch dieťaťa, tým lepšie sa vyvíja, a preto je výber nábytku a príslušenstva taký dôležitý. Pri výbere nábytku si pamätajte, že by mal byť prispôsobený najmä deťom a umožniť im, aby nábytok používali samostatne. Nízke police, malé vešiaky a príjemný vzhľad, je to minimálne, čo každý kus nábytku v detskej izbe musí spĺňať. Prispôsobené vybavenie bude veľkou pomocou pri získavaní nezávislosti, no najskôr musíte vaše dieťa nejakým spôsobom motivovať. Čo najlepšie funguje? Je známe - zvieratá, farby a rozprávkový svet. Celý sortiment vkusného nábytku, ktorý je vyrobený precízne a predovšetkým je priateľský k vašim ratolestiam, takýto nábytok môžete vidieť v galérii nášho

e-shopu v sekcii detský nábytok.

 

Rozprávková detská izba

Na tabuľu!

 

Kto z nás nemal rád maľovanie na stenách? Z nejakého dôvodu sú steny oveľa lepšie "plátno" pre dieťa, aj keď je vedľa neho kus čistého papiera. Na to je zaujímavé riešenie. K dispozícii sú farby, ktoré dokážu zmeniť kúsok steny na kresliacu tabuľu. Dieťa môže kresliť na stene toľkokrát, koľko chce, bez obáv, že "čmáranice" budú trvalé. V prípade, keď vaše dieťa vyrastie, môžete použiť takú stenu ako nástenku na písanie dotazov, ktoré sú diskutované v škole, zoznam úloh a mnoho ďalších. Tu predstavivosť nemá žiadne obmedzenia. Ak nechcete namaľovať steny, ako alternatívu si môžete vybrať lepiace dosky, ako na kriedu, tak na farebné fixky. Maľovanie na stenách nie je len zábava pre deti!

 

V súčasnosti existuje veľa možností na vytvorenie jedinečnej miestnosti pre dieťa, v ktorom sa bude cítiť bezpečne a zároveň bude jeho vlastným, malým svetom. Široká škála produktov je k dispozícii na predaj v našom e-shope eranábytok, vďaka čomu sa táto vaša úloha stáva ešte jednoduchšou. Pozývame vás, aby ste navštívili náš e-shop spolu s deťmi, aby si vybrali, do ktorej rozprávky chcú patriť.

 

Rozprávková detská izba