Inšpirácie
Inšpirácie
Nábytok na mieru
Nábytok na mieru
Doručenie vlastnou prepravou
Záruka vrátenia peňazí do 14 dní
infolinka 0918 425 521
Kontakty
11.Jan.2018

Ako efektívne zariadiť kanceláriu?

Ako efektívne zariadiť kanceláriu?

Dnes je ten správny čas na malú premenu v kancelárii. Možno o tom neviete ale v obnovenom interiéri sa lepšie sústredíte na vývoj a realizáciu prebiehajúcich plánov a projektov a vaše stratégie budete oveľa viac hladko a efektívnejšie realizovať.

Správne osvetlenie v otvorenom priestore - nesmierne dôležitá vec!

Kancelárie s otvoreným priestorom vyžadujú predovšetkým vhodné profesionálne osvetlenie. Sú to väčšinou veľké priestory, v ktorých spolu pracuje aj niekoľko osôb, takže by ste sa mali v kanceláriách postarať o správne osvetlenie v celom interiéri. Na trhu s kancelárskym osvetlením sú k dispozícii rôzne dizajnové varianty. Je vhodné zvoliť lampu s možnosťou nastavenia uhludopadu svetla, napríklad moderné lampy s dlhým ramenom alebo kancelárske lampy typu spot či praktické bodové a stropné dizajnové. Majte na pamäti, že osvetlenie v kanceláriách musí poskytovať široké spektrum rozptylu svetla v miestnosti.

 

 

Chcete si udržať na dlhú dobu svojich pracovníkov? Poskytnite 100% ergonómiu pri práci.

Ergonómia - kľúčové slovo v slovníku každého zamestnávateľa. Vzhľadom k tomu,že od nej sa odvíja produktivita zamestnancov - logicky - spoločnosť má zisky. Dnešný trh ponúka funkčný a moderný kancelársky nábytok, vďaka ktorému máte možnosť zvýšiť komfort a bezpečnosť pri práci. Zlé sedenie je v skutočnosti jednou z najčastejších príčin bolesti a - v dôsledku toho - degenerácie chrbtice. Funkčný stôl s individuálne prispôsobenou hornou výškou a ergonomické kancelárske stoličky majú veľký význam pre efektivitu práce.

 

 

Reprezentatívna kancelária je výkladnou skriňou každého obchodníka.

Exkluzívny kancelársky nábytok podčiarkne priestor, v ktorom máte svoju kanceláriu, čo svedčí o povahe a postavení firmy a veľa o nej napovie. Napríklad elegantný kožený nábytok v kombinácii s krásnym prírodným drevom je spájaný s úspechom a spoľahlivosťou. Vďaka tomu podvedome upriamuje na kvalitu služieb poskytovaných firmou. Existujú niektoré železné pravidlá pri zariaďovaní kancelárie. V priestore každého manažéra by nemala chýbať pohodlná stolička alebo moderná sedačka, kde usádza obchodných partnerov a dodávateľov.

 

 

V každej úspešnej firme by mala byť vytvorená komplexná spoločenská miestnosť, ktorá slúži na rokovania a vyjednávania. Výberom nábytku v takejto konferenčnej miestnosti nesmiete zabudnúť na dôležitosť konferenčného stola. Bez ohľadu na to, či máte veľký priestor alebo sa jedná o malú konferenčnú miestnosť, musí byť v danom priestore konferenčný stôl čo najefektívnejšie umiestnený. Dôležité je, že účastníci sa môžu navzájom vidieť a sú schopní na svojich kolegov reagovať.

 

 

 

Nezabudnite pridať trochu živých kvetov a zelene do kancelárie alebo konferenčnej miestnosti. Nielenže zlepšíte kvalitu vzduchu, ktorý dýchame, ale tiež znížite hladinu stresu a únavy, čo má v konečnom dôsledku priaznivý vplyv na nervovú sústavu. Vedci tiež dokázali, že ľudia, ktorí pracujú obklopení zeleňou sú produktívnejší v práci a vedia lepšie oceniť svojho šéfa.